AA City - Efficiënt stadsnetwerk

AA Express is de groenste én snelste route naar uw klanten. Daarbij bezorgen we niet alleen pakketten, maar ook een glimlach! AA City bestaat uit pakketbezorging zowel klein als groot op de fiets in zowel Antwerpen als in Brussel. Ons doel is de logistiek in Belgische steden slimmer en schoner in te richten. En hoe kan dit beter dan met de fiets! Zo verminderen we de verkeersdrukte en beperken de CO₂-uitstoot tot het minimum.

Werkwijze stadsnetwerk

Onze koeriers kennen de grote steden uit hun duimpje en zorgen er zo voor dat uw zending veilig en snel wordt opgehaald en afgeleverd op een ophaal en aflevermoment naar uw wens.

Voordelen van AA City

  • Groot wagenpark aan cargofietsen

  • De groenste en duurzaamste route naar uw klanten

  • Snelle ophaal en aflever service

  • Eenvoudige opvolging van zendingen door track & trace

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bekijk onze andere diensten

AA Exact

Vaste en private rondes waarbij uitsluitend uw zendingen worden geleverd. Stipt, flexibel en voordelig. Uw producten op een efficiënte manier bij uw klanten.

AA Sprint

Netwerk van professionele koeriers voor urgente en delicate zendingen. Snelle ophaal en aflever service. Inclusief tracksysteem zodat u altijd op de hoogte bent van uw zending.

AA Distribution

Veelzijdig 24 uurs distributienetwerk voor zowel kleine als grote volumes, zowel nationaal als internationaal, waar maatwerk aan de pas komt.