AA EXPRESS

AA Express is een bijzondere koeriersdienst die actief is sinds 2006. Door onze persoonlijke benadering, stiptheid en service hebben wij al veel organisaties aan ons weten te binden. De combinatie van integer ondernemen, een no-nonsense mentaliteit en het altijd nakomen van afspraken maakt ons samen met onze klanten tot een winning team.

Wij zijn een logistiek dienstverlener die zich richt op transport binnen Belgie en Europa. Onze visie is om de beste kwaliteit te leveren op het gebied van transport en om samen met onze opdrachtgevers te streven naar een langdurige samenwerking.

Service, kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons hoog aangeschreven. U doet dan ook zaken met een volwaardig dienstverlener op het gebied van transport. Ons gevarieerde én geavanceerde wagenpark biedt u alle mogelijkheden, van cargofiets tot vrachtwagens.

AA EXPRESS IN CIJFERS

Sprinttransport - 16 jaar
24 uurs transport - 15 jaar
Internationaal transport - 12 jaar
Fulfilment - 9 jaar

MISSIE, VISIE & STRATEGIE

Als logistiek dienstverlener biedt AA Express in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde logistieke partners, wereldwijde transport. Onze no-nonsense aanpak staat samen met kwaliteit, in combinatie met duurzaamheid, betrouwbaarheid en persoonlijk contact, aan de basis van deze solide logistieke organisatie.Door innovatieve en logistieke oplossingen te bieden, streven wij er naar om binnen het marktsegment toonaangevend te zijn. Door voortdurend met de klant mee te denken en te evaluren, verbeteren wij de kwaliteit van de dienstverlening continu.
0
SPRINTOPDRACHTEN
0
STADSOPDRACHTEN
0
ENVELOPPEN GELEVERD
0
PALLETS GELEVERD

Kernwaarden

Duurzaamheid

Als onderdeel van de bedrijfsstrategie van AA Express hebben we drie prioriteitsgebieden vastgesteld waarop we moeten presteren om in de toekomst duurzaam actief te kunnen blijven: CO2-armer, circulair ondernemen en duurzamer gebruik door onze mensen.

Langdurige relaties

Bij AA Express streven wij niet naar het hebben van ‘klanten’ maar relaties! Een langdurige relatie met bedrijven waar wij samen de kansen mee kunnen benutten. Alleen ga je sneller maar komen we verder!

Kwaliteit

Een belangrijk kernpunt is het hebben, bijhouden en toetsen van alle relevante certificeringen en kwaliteitseisen. Het doorlopend voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen in onze branche en de daarbij behorende processen, zijn voor ons een vanzelfsprekendheid.

Localisatie

Think global, act local!  Wij focussen ons als allround logistiek transport dienstverlener op zowel lokaal, nationaal als internationaal niveau. Opererend vanuit een logistiek gezien gunstige locatie in België.

AA EXPRESS IN FOTO'S