AA Exact - Stipt & Flexibel

Al uw zendingen op de meeste efficiënte manier geleverd bij uw klanten. Zowel nationaal als internationaal en voor zowel kleine als grote volumes. Met onze ophaalservice worden uw zendingen opgehaald. Uw zendingen worden geheel door ons afgehandeld. Het merendeel van de zendingen doen wij via ons eigen netwerk. Maar voor de ingewikkeldere opdrachten werken wij samen met gerenommeerde partners op zowel nationaal als internationaal niveau.

Wij kiezen altijd voor de beste partij die bij uw vraag past. Wij denken hierbij aan het volume, urgentie en natuurlijk de prijs. AA Exact kenmerkt zich als de meest transparante keus. Zendingen met specifieke time-slots zijn geen enkel probleem voor ons. Wij beschikken over alle noodzakelijke vergunningen, en ook voor douane faciliteiten in het buitenland bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze voertuigen worden real-time gevolgd. Zo weet u altijd waar uw zending zich bevindt aan de hand van een track en trace en door welke carrier het wordt vervoerd.

Voordelen van AA Exact

  • Één ophaalmoment voor al uw zendigen, wel zo makkelijk

  • Voordelige tarieven door samenvoegen van volumes

  • Eenvoudige opvolging door track & trace

  • Verzending in meest optimale netwerk (bestemming, volume, tijd en prijs)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bekijk onze andere diensten

AA City

Een duurzame oplossing voor de stedelijke logistiek. Cargo fietsen voor zowel grote als kleine volume. Vaste uitlever rondes, 3 afhaal en aflever moment per dag!

AA Sprint

Netwerk van professionele koeriers voor urgente en delicate zendingen. Snelle ophaal en aflever service. Inclusief tracksysteem zodat u altijd op de hoogte bent van uw zending.

AA Distribution

Veelzijdig 24 uurs distributienetwerk voor zowel kleine als grote volumes, zowel nationaal als internationaal, waar maatwerk aan de pas komt.