AA Distribution - 24 uurs service

Voor zowel distributie als overnight bent u bij AA Express aan het juiste adres! Wij leveren pallets, delicate goederen, pakketen en meer in één beweging naar uw eindbestemming. Wij opereren vanuit meerdere depots.

Hierdoor kunnen wij korte levertijden en een efficiënter voorraadbeheer bieden. Onze Koeriers zijn 24/7 beschikbaar om uw zending zo efficient mogelijk af te leveren op de gewenste locatie(s). Hierdoor is het ook mogelijk om vaste routes in de nacht uit te voeren.

Veel van onze vrachtwagens zijn dagelijks onderweg met een kooiaap oftewel een meeneemheftruck. Hiermee laden en lossen onze chauffeurs zelfstandig op elke gewenste locatie. Het gebruik van een meeneemheftruck is bijvoorbeeld ideaal op de bouwplaats.

Ook houden wij u en uw klant per email of sms op de hoogte wanneer hij of zij de levering kan verwachten, dat is wel zo handig!

EEN SPRINT OPDRACHT DOORGEVEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Voordelen van AA Sprint

  • Volg uw zendingen online met real-time informatie

  • Direct duidelijkheid: ophaal- en levertijd

  • Vaste prijsopbouw gebaseerd op volume en bestemming

  • Zowel nationaal als internationaal

  • Track & Trace op al uw zendingen

Bekijk onze andere diensten

AA City

Een duurzame oplossing voor de stedelijke logistiek. Cargo fietsen voor zowel grote als kleine volume. Vaste uitlever rondes, 3 afhaal en aflever moment per dag!

AA Exact

Vaste en private rondes waarbij uitsluitend uw zendingen worden geleverd. Stipt, flexibel en voordelig. Uw producten op een efficiënte manier bij uw klanten.

AA Sprint

Netwerk van professionele koeriers voor urgente en delicate zendingen. Snelle ophaal en aflever service. Inclusief tracksysteem zodat u altijd op de hoogte bent van uw zending.