AA Sprint - Urgentie transport

U wilt er zeker van zijn dat uw zending op een bepaald tijdstip aankomt op de plaats van bestemming. AA Sprint is gericht om al uw zendingen zo snel mogelijk uit te voeren. Belangrijke post, medicatie of iets anders wat vandaag nog de deur uit moet? Met onze AA Sprint service wordt het dezelfde dag bezorgd. Onze chauffeur rijdt zonder tussenstops direct naar de plaats van bestemming op uw gewenste tijdstip. Na aflevering ontvangt u direct een terugkoppeling. Onze brede wagenpark maakt het mogelijk om voor zowel kleine zendingen als grote formaten op te halen en af te leveren. Wij staan 24/7 voor u klaar!

De oplossing voor uw waardevolle of urgente zendingen

Onze voertuigen transporteren zowel klein als groot. Wij hanteren vaste tarieven per bestemming en volume. Zo heeft u direct inzicht in de kosten en het tijdstip van levering.

Wilt u direct een spoedzending plaatsen? Neem dan direct telefonisch contact met ons op of via het contact formulier. Een collega van de Sprint afdeling zal u direct te woord staan.

EEN SPRINT OPDRACHT DOORGEVEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Voordelen van AA Sprint

  • De sprint afdeling staat 24/7 voor u klaar

  • Direct duidelijkheid: ophaal- en levertijd

  • Vaste prijsopbouw gebaseerd op volume en bestemming

  • Zowel nationaal als internationaal

  • Track & Trace op al uw zendingen

Bekijk onze andere diensten

AA City

Een duurzame oplossing voor de stedelijke logistiek. Cargo fietsen voor zowel grote als kleine volume. Vaste uitlever rondes, 3 afhaal en aflever moment per dag!

AA Exact

Vaste en private rondes waarbij uitsluitend uw zendingen worden geleverd. Stipt, flexibel en voordelig. Uw producten op een efficiënte manier bij uw klanten.

AA Distribution

Veelzijdig 24 uurs distributienetwerk voor zowel kleine als grote volumes, zowel nationaal als internationaal, waar maatwerk aan de pas komt.